SAKARYA / GEYVE - Doğançay Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Doğançay Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Adres
DOĞANÇAY ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU 1. KADEME DOĞANÇAY MAH. DOĞANÇAY SK. NO.90 GEYVE/SAKARYA
Vizyon
Doğançay Özel Eğitim Uygulama Okulu; özel eğitim öğrencilerini merkez alan, çağdaş, eşitlikçi, şeffaf temellere dayanan bölgenin idealı okulu olmak anlayışı içindedir.
Misyon
Doğançay Özel Eğitim Uygulama Okulu; Bireysel farklılıkları ve çeşitli engel gruplarının özelliklerinden dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan 66 ay sonrası özel bireylere , özelliklerine uygun ortamlarda ,geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri uygulayarak en üst seviyede hizmet veren öncelikle bireye kendi kendine yetecek beceriler kazandıran ailelerin içinde bulundukları durumun güçlükleri ile baş edebilmesi için yardımcı olan, özel eğitim öğrencilerini ve ailelerini her türlü haklardan haberdar eden, düzenlenen seminerlerle çalışanların da bilgilerini yenileyen bir kurum olmaktır.
BEYAZ BAYRAK - BESLENME DOSTU - OKULUM TEMİZ
DERS BAŞLAMA VE BİTİŞ SAATİ: 09.20 - 14.20
KALORİFERLİ
Lojman
1 - Veli Bekleme Salonu olarak kullanılmaktadır.
Ulaşım
Adapazarı Şehir merkezindeki Donatım ilçe garajından 15 dak.ara ile hareket eden Adapazarı-Geyve Adapazarı-Alifuatpaşa Minibüs hattı ile ulaşım sağlanabilmektedir. İl merkezine ulaşım 20dk ilçe merkezine ulaşım 15 dakikadır.
Servis Bilgisi
Geyve ilçemizden okulumuza öğrencilerimiz için taşımalı eğitim sistemiyle okul servisi sağlanmaktadır.
Doğançay - Geyve / SAKARYA
il´e 25 ilçe´ye 10km mesafede