SAKARYA / GEYVE - Doğançay Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Okulumuzda Sandviç Yapıyoruz Etkinliği gerçekleştirildi

Şbt

Okulumuzda Veteriner Hekim Ziyareti ve  Evcil Hayvan Besleme Etkinliği Gerçekleştirildi. Etkinlikte Havan sevgisi ve beslemenin önemi aktarılırken öğrencilerimiz kendi elleriyle hayvan sevip besleme olanağı buldular.

Şbt

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda fidan dikimi etkinliği gerekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda bayrak deneyi etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Tanıtım Faaliyetleri Kapsamında Velilerimize proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında öğrencilerimize hikaye okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzun Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri Belirlenmiştir.

Ock

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.

Ara

YERLİ MALI HAFTASINI DOĞANÇAY JANDARMA KONUTANLIĞINDAN MİSAFİRLERİMİZLE BİRLİKTE KUTLADIK

Mantı Bizden Sorulur dediler ve hakkını verdiler

Kurabiye partisi etkinliğimizden

SEVGİ HER ENGELİ AŞAR...

Ara

Okulumuzun 6. Derslik öğrencileri elma şekeri yaptılar.

ATAMIZI SAYGI, MİNNET VE ÖZELEMLE ANIYORUZ